Poziv za učešće u programu Kompas Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2015, 05:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za učešće u programu "Kompas Evrope"

Evropski pokret u Srbiji - Novi Sad otvorio je poziv za učešče u program "Kompas Evrope", koji predstavlja vid dodatnog neformalnog obrazovanja a ima za cilj upoznavanje studenata sa aktuelnim temama iz oblasti evropskih integracija, međunarodnih odnosa i diplomatije. Prijave su otvorene do 10. oktobra.

Pravo učešća na programu imaju studenti i studentkinje završnih godina (III i IV godina), master i doktorskih studija Univerziteta u Novom Sadu.

Rad će biti organizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kroz panel-diskusije, radionice, predavanja i posete institucijama. Učesnici i učesnice imaće priliku za konstruktivan dijalog, razmenu mišljenja, prenos znanja, veština, tačnih i korisnih informacija "iz prve ruke", na teme iz sfera evropskih integracija, međunarodnih odnosa i diplomatije.

Polaznicima programa pruža se mogućnost da kroz rad u maloj grupi ostvare neposredne kontakte sa stranim i domaćim diplomatama i stručnjacima, ali i sa svojim kolegama i budućim saradnicima.

Evropski pokret u Srbiji-Novi Sad će nakon prikupljenih prijava kandidata i kandidatkinja, u procesu selekcije, izabrati polaznike ovog ciklusa seminara.

Svi zainteresovani studenti mogu da se prijave popunjavanjme obrasca koji se nalazi ovde.

Dodatne informacije o programu mogu se dobiti putem mejla epus.novisad@gmail.com, ili pronaći na zvaničnoj Facebook stranici Evropskog pokreta u Srbiji - Novi Sad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.