Povratak u narod - fudbaleri u domu za decu bez roditelja

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak u narod - fudbaleri u domu za decu bez roditelja

Lep gest srpske reprezentacije dan pred sudar sa Kiprom

Bilo je trenutaka kada je reprezentacija delovala nekako otuđena od sopstvenog naroda. Sada je cilj obnoviti narušeno poverenje. Prvi korak - za veliku pohvalu. Fudbalska reprezentacija Srbije posetila je  Dom za decu i omladinu bez roditeljskog staranja "Petar Radovanović" u Užicu.

U pitanju je ustanova koja se u oblasti socijalne zaštite bavi zbrinjavanjem dece i omladine lišene roditeljskog staranja, a >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u oblasti učeničkog standarda smeštajem i vaspitanjem srednjoškolske omladine koja se zbog školovanja nalazi u Užicu.

Te formalne definicije, međutim, nisu ni toliko bitne. Bitni su bili osmesi oduševljene dece.

"Za nas je ovo trenutak koji će da se pamti, jer ovo je prvi put da jedna reprezentacija Srbije, u bilo kom sportu, poseti našu ustanovu", rekao je Dragan Katić, direktor Doma.

Kapiten Branislav Ivanović bio je posebno raspoložen za druženje sa decom, pa su ljudi iz organizacije FSS morali maltene da ga odvlače nazad u autobus.

"Vi fudbalere gledate kao idole, a mi uvek tražimo inspiraciju u vama, pa zato vi možete biti naši idoli i inspiracija. Nadam se da ćete biti svim srcem uz nas, da ćete nam dati veliku podršku i da ćemo svi zajedno krenuti ka Rusiji i novim pobedama", poručio je kapiten Srbije.

Kako slika govori više od 1.000 reči nećemo dalje da dužimo uverite se i sami. I još jednom - velika pohvala za fudbalere. Uz nadu da će njih ubuduće biti i zbog igara na terenu. Počevši već od sutrašnjeg megdana sa Kiprom u Užicu.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ZA NEZABORAV MALIŠANA: Reprezentativci posetili Dom za decu bez roditeljskog staranja

Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2016

Na novom putu, sada ovom do Rusije 2018. najbolja selekcija Srbije „ulaziće u živote“ mnogih mladih naraštaja i sa njima podeliti trenutke koje će svi pamtiti. Prva takva poseta bila je danas u Užicu, kada je kompletna reprezentacija Srbije posetila Dom za decu i omladinu bez roditeljskog staranja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.