Potvrđeno, Košta ostaje!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno, Košta ostaje!

Gotova priča.

Trener fudbalera Čelsija Antonio Konte rekao je danas da napadač Dijego Kosta želi da ostane u klubu i da je u konkurenciji za tim za prvenstvenu utakmicu protiv Hala, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Kosta je izostavljen iz tima za prošlonedeljnu utakmicu sa Lesterom zbog neslaganja sa kondicionim trenerom, a posle pisanja medija da su za njega zainteresovani pojedini kineski klubovi.

Čelsi je saopštio da je španski reprezentativac tada izostavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz tima zbog povrede ledja i da je samostalno trenirao dva dana u sklopu oporavka.



"On je veoma srećan što igra za nas. Ne vidim nijedan problem"
, rekao je Konte.

Fudbaleri Čelsija u nedelju na svom terenu igraju protiv Hala u Premijer ligi. Čelsi je prvi na tabeli sa 52 boda i ima sedam više od Totenhema i Liverpula.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konte: Kosta je srećan u Čelsiju

Izvor: B92, 20.Jan.2017

Menadžer fudbalera Čelsija Antonio Konte rekao je da Dijego Kosta želi da ostane u klubu i da je u konkurenciji za tim za prvenstvenu utakmicu protiv Hala...Kosta je izostavljen iz tima za prošlonedeljnu utakmicu sa Lesterom zbog neslaganja sa kondicionim trenerom, a posle pisanja medija da su za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.