Poslednji meč u Barsi poseban za mene (video)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2017, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji meč u Barsi poseban za mene (video)

Barselonin trener Luis Enrike veruje da će mu zadnja utakmica za klub omogućiti podizanje još jednog trofeja Kupa Kralja.

"Ovo će biti za mene specijalna utakmica jer je će značiti kraj mog angažmana ovde u Barseloni i mogućnost osvajanja još jednog trofeja. Mi smo se fokusirali na sve moguće protivnikove opasnosti i bićemo spremni da odgovorimo na njihovu motivisanost. Alaves je po mom mišljenju najprijatnije iznenađenje u La Ligi ove sezone", rekao je Enrike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Enrike ne oseća tugu zbog rastanka (video)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2017, 13:13

Luis Enrike je naglasio da se ne oseća tužnim što napušta klupu Barselone nakon pobede u finalu Kupa Kralja nad Alavesom, sinoć u Madridu..."Tuga? Ne osećam je nimalo. Apsolutno sreću. Ja sam bio taj koji je želeo rastanak. Mislim da je to pravi potez za mene, za klub, kao i za igrače. Intezitet...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.