Posle poraza od Srbije, Gruzija se iživljavala nad protivnikom uz dva fenomenalna gola (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Mar.2017, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle poraza od Srbije, Gruzija se iživljavala nad protivnikom uz dva fenomenalna gola (VIDEO)

Da nisu nimalno naivna reprezentacija Gruzija je pokazala na meču sa Srbijom, a posle poraza od Orlova ubedljivo su slavili u prijateljskom meču.

Gruzini su na domaćem terenu deklasirali Letoniju rezultatom 5:0.

Već na poluvremenu je bilo 2:0 golovima Ananidzea u 12. iz penala i Kvilitaje u 32. minutu.

Njih dvojica su i u nastavku postigli po još jedna gol (68. i 77. minut), da bi Arabidze u 90. postavio konačan rezultat.

Nika Kačarava, momak koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je dao gol Srbiji i za kog je novinar iz Gruzije rekao da je pravi igrač za Zvezdu, igrao je tek poslednjih 10 minuta.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Italija pobedila Holanđane, protivnici Srbije u kvalifikacijama želeće da zaborave ovu noć (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Mar.2017

Agonija Holandije se nastavlja - trećeplasirani tim na prethodnom Svetskom prvenstvu izgubio je još jedan meč!..Ovoga puta prijateljski protiv Italije rezultatom 2:1, u prvom meču nakon što je Deni Blind dobio otkaz na mestu selektora...Činilo se da će njegov pomoćnik imati više sreće nakon...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.