Portparol o Peleovom stanju: Dobro je, uskoro izlazi iz bolnice

Izvor: Sportal.rs, 27.Nov.2014, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portparol o Peleovom stanju: Dobro je, uskoro izlazi iz bolnice

Brazilska fudbalska legenda Pele u dobrom je stanju i očekuje se da u narednih nekoliko dana napusti bolnicu gde je zbog urinarne infekcije, rekao je njegov portparol, prenosi Beta.

Bolnica u Sao Paulu je ranije saopštila da je Pele prebačen na odeljenje intenzivne nege pošto mu se stanje pogoršalo, ali je njegov portparol i lični prijatelj Hose Fornos Rodriges to negirao.

- On je dobro. Problem je bio što je imao previše posetilaca, a to nije pomagalo, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << zato prebačen u mirniju zonu gde dobija terapiju. On bi trebalo da bolnicu napusti za nekoliko dana - rekao je Rodriges za Asošijejted pres.

Saopštenje bolnice izazvalo je strahovanja Brazilaca, a mediji su detaljno izveštavali o tome kako se Peleovo zdravstveno stanje pogoršalo. Jedan od najboljih fudbalera svih vremena ima 74 godine, a hospitalizovan je pre tri dana zbog infekcije mokraćnih kanala.

Pele je 13. novembra operisan zbog kamena u bubregu, a dva dana nakon toga je pušten iz bolnice.

(Foto: Beta/AP Photo/Silvia Izquierdo)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.