Porto nakon ovoga nije ni zaslužio titulu!

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2017, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porto nakon ovoga nije ni zaslužio titulu!

Fudbaleri Porta nisu uspeli da savladaju Feirenše na svom terenu i tako se dodatnu približe Benfiki.

Izabranici Nuna Espirita Santa remizirali na svom "Dragau" protiv Feirenšea, na kraju najnepopularnijih 0:0.

Potpuno su dominirali "Zmajevi" tokom svoj 90 minuta, ali je mreža golmana gostiju ostala netaknuta tokom čitavog susreta.

Imali su fudbaleri Porta čak 26 šuteva ka golu Feirenšea, od toga čak 10 u okvir gola, te se stiče utisak da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrač utakmice bio golman gostiju Vana, koji je imao čak 10 uspešnih odbrana.

Gosti su bili jalovi, sve karte su bacili na čuvanje svoje mreže, na kraju su uz puno sreće u tome i uspeli.

Porto je tako propustio priliku da priđe prvoplasiranoj Benfiki na samo pod razlike, kako su lisabonski "Orlovi" juče remizirali u derbiju portugalske prestonice sa Sportingom, ali se ispostavilo da je to bio skroz dobar rezultat za Ljubomira Fejsu i drugove.

Ostalo je još četiri kola do kraja, Porto ima gostovanja Čavesu i Maritimu u naredne dve runde, potom dočekuju Fereiru, da bi u poslednjem kolu igrali u gostima protiv Moreirenšea.

Što se tiče Benfike, koji ima i tri boda viška, oni dočekuju Eštoril i Gimaraeš, a gostuju Rio Aveu i Boavišti.



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Desetkovani Eibar izdržao protiv Bilbaa

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2017, 22:43

Fudbaleri Eibara remizirali su na svom stadionu protiv Baskijaca, u poslednjem meču 33. kola španske Primere...Nakon 90 minuta igre na stadionu "Munisipal de Ipurua" u Eibaru nije bilo golova, domaća ekipa i Atletik Bilbao odigrali su 0:0...Prvo poluvreme prošlo je bez većih uzbuđenja, ekipe su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.