Poraz od Francuske na startu Mobelringen Kupa

Izvor: RTS, 27.Nov.2014, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz od Francuske na startu Mobelringen Kupa

Ženska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od Francuske sa 22:18 (13:8) na Kupu Mobelringen, u Norveškoj. U petak od 17 sati vicešampionke sveta sastaju se sa selekcijom Danske.

Ženska rukometna reprezenatica Srbije poražena je od selekcije Francuske 22:18 (13:8) na Mobelringen Kupu u Norveškoj (od 27. do 30. novembra). Jovana Stoiljković proglašena je za najbolju igračicu na utakmici.

U petak od 17 sati vicešampionke sveta sastaju se sa selekcijom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Danske. Na turniru Zlatne lige naše rukometašice očekuje i utakmica poslednjeg dana turnira, u nedelju sa selekcijom domaćina. Ovo je prva faza priprema za Evropsko prvenstvo koje se održava u Hrvatskoj i Mađarskoj od 7. do 21. decembra.

"Na momente smo igrali dobro, na momente loše, ali sve u svemu prvi put igramo u ovom sastavu ovako tešku utakmicu. Mislim da ovaj rezultat uopšte nije loš. Više smo kombinovali, svesno, da biigrale smo sve devojke", rekao je selektor Srbije Saša Bošković.

Srbija u petak igra protiv Danske, a na turniru vicešampionke sveta očekuje i duel s Norveškom. To je prva faza priprema za Evropsko prvenstvo koje se održava u Hrvatskoj i Mađarskoj od 7. do 21. decembra.

"S obzirom na povrede koje su nas zadesile i na podmlađeni tim s kojim smo došle ovde, mislim da je ovo korektan rezultat. Mogle smo bolje i već sutra ćemo imati priliku da pokažemo više u utakmici s Danskom. Prvi put igramo u ovom sastavu i možemo biti zadovoljne", rekla je kapiten reprezentacije Jelena Nišavić.

Srbija: Radosavljević, Krpež 1, Popović 2, Stepanović 1, Živković 2, Georgijev, Janjušević 3, Risović, Rajović, Radojević, Garović, Bandelier 4, Kačarević, Nišavić 2, Stoiljković 3, Lojpur

Francuska: Kampo 1, Sise 3, Pino 1, Landre 1, Baduin 5, Provensier 2, Lejnaud, Lavson, Dembele 2, Kamdop, Francois 1, Atingre, Nze Minko, Gnabojou 1, Niombla 2, Lakabrere 3

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.