Poraz Zvezde za kraj

Izvor: Press, 29.Jul.2014, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Zvezde za kraj

Ekipa srpskog šampiona je ispustila prednost od dva gola, za 12 minuta Gavrić se dva puta upisao u strelce, ali je do poluvremena protivnik izjednačio.
Dva gola je postigao Sobjeh, a isti igrač je u samom finišu utakmice postigao svoj treći pogodak, koji je bio dovoljan za trijumf nemačkog tima.
Izabranici trenera Nenada Lalatovića su odlično otvorili utakmicu, a već u 4. minutu Gavrić se dobro snašao u šesnaestercu i odbitak je ubacio u mrežu Hanovera, a na sličan >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << način reagovao je osam minuta kasnije, za prednost Zvezde od 2:0.

Ipak, do kraja poluvremena Hanover je preko Sobjeha uspeo da stigne do izjednačenja, Poljak je dva puta matirao Kahrimana, te se na odmor otišlo sa nerešenim rezultatom.

Odličan u prvom poluvremenu bio je Darko Lazović, pravio je velike probleme protivniku po desnoj strani, a zakazao je suprotni bok, Mijailović i Gavrić nisu bili previše opasni pored leve aut linije.

Nastavak je doneo ujednačen tempo sa obe strane, ekipe su zabeležile po nekoliko dobrih šansi, a najbolju je imao Đorđe Rakić, kada je sa oko dvadesetak metara žestoko namučio golmana Hanovera.

Ipak, u finišu je odbrana Zvezde poklekla, najpre je Keisake promašio odličnu priliku, ali je daleko sigurniji u realizaciji bio ponovo Sobjeh, Kahriman je bio nemoćan i nemački tim je do kraja održao razliku od jednog gola.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.