Popović vidi Zmajeve u TOP 4

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović vidi "Zmajeve" u TOP 4

Golman fudbalskog kluba Voždovac smatra da "Zmajevi" imaju kvalitet da sezonu završe u samom vrhu superligaške tabele.

Vikend pred nama donosi nam početak nove sezone u Super ligi, pa je tako većina klubova u prethodna dva dana obavila poslednje provere.

Voždovac je na "krovu" savladao Radnički iz Obrenovca rezultatom 4:0.

"Ostalo je još malo do početka sezone. Pripreme smo dobro odradili, imali smo kvalitetne treninge i  niz jakih protivnika iza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sebe sa kojima smo odmerili snage", rekao je golman Zoran Popović.

Čuvar mreže u timu Ilije Stolice ističe da Voždovac ima kvalitet za izlazak u Evropu i da zbog toga ekipa "puca" na TOP 4 u domaćem prvenstvu.

"Voždovac kao klub zaslužuje mesto u prve četiri ekipe, a na proleće sledeće godine ga i vidim u tom reonu. Pokazali smo da igramo lep fudbal i nadam se da će nas to krasiti i ove sezone, te da će publika ispratiti naše partije u još većem broju", zaključio je Popović.

Voždovac će u prvom kolu Super lige ugostiti Radnik iz Surdulice.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.