Popovič: Lenard je najbolji u Ligi

Izvor: MVP.rs, 29.Apr.2017, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popovič: Lenard je najbolji u Ligi

Trener Spursa je pohvalio svog igrača.

San Antonio Spursi su prethodne noći slavili nad ekipom Memfisa i tako se plasirali u polufinale plej ofa u Zapadnoj konferenciji. Četa Grega Popoviča je slavila u "Fedeks Forumu" sa 103:96, pa je u seriji prve rundebila bolja ukupnim rezultatom 4-2.

Nakon utakmice Popovič je pohvalio Kavaija Lenarda, za koga je rekao da je najbolji igrač u Ligi.

"Kavai je, prema mom mišljenju, najbolji igrač u >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << NBA ligi trenutno. On igra odlično na obe strane terena i zaista deluje impresivno na parketu", izjavio je Popovič.

Lenard je bio najbolji igrač utakmice sa 29 poena, devet skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte. Seriju sa Memfisom je završio sa 31.2 poena u proseku.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.