Pop o Timiju: Kaznićemo ga jer propušta mečeve!

Izvor: Mondo, 26.Okt.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pop o Timiju: Kaznićemo ga jer propušta mečeve!

Trener San Antonija je uvek raspoložen za šalu. Iako deluje smrtno ozbiljan...

U noći između utorka i srede počela je nova sezona NBA lige, ali i nova era za San Antonio.

"Spursi" su u novu sezonu ušli bez Tima Dankana u rosteru. Iskusni košarkaš je odlučio da se penzioniše na kraju sezone, mirno i bez medijske pompe - baš onakav kakav je bio i na terenu, pa je San Antonio bez njega po prvi put od 1997. godine. Kada ga je i izabrao na draftu...

Jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je koliko će faliti "mamuzama" čovek koji je u karijeri postigao preko 26.000 poena i koji je sa ovim timom osvojio pet šampionskih titula - ali su njegovi bivši saigrači učinili sve kako se njegovo odsustvo, bar u rezultatskom smislu, ne bi osetili i "razbili" su Golden Stejt - 129:100!

Bilo je čudno gledati Spurse bez Timija, a reportera je zanimao komentar Grega Popovića...

Upitao je iskusnog trenera, koji je uvek spreman na šalu uprkos ozbiljnom pogledu, kako će San Antonio funkcionisati bez Tima Dankana u ovoj sezoni?

"Timija kažnjavamo 2,500 dolara za svaki meč na kome se ne pojavi!", imao je spreman odgovor "Pop".

Timmy D may be gone, but Coach Pop is back in action. https://t.co/BTOEzGJ8ht

— NBA on TNT (@NBAonTNT) October 26, 2016

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.