Ponovo Pep, hoće li pokvariti Klopu i ovaj posao!?

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo Pep, hoće li pokvariti Klopu i ovaj posao!?

Izgleda da će Klop i Gvardiola voditi veliku bitku na letnjoj transfer pijaci.

Preneli smo juče da je Jirgen Klop zainteresovan da u svoje redove preseli napadača Borusije iz Dortmunda Pjer-Emerik Obamejanga.

Gabonac je na izlaznim vratima "Signal Iduna Parka", bilo je gotovo sigurno da će pojačati Pari sen Žermen, koji mu je nudio 14 miliona po sezoni, ali je francuski klub na kraju povukao ponudu.

Dortmund je ponudu Parižana od 70 miliona evra prihvatio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali od prelaska Obamejanga na "Park prinčeva" na kraju neće biti ništa.

Tu je svoju šansu ugledao Klop, više o tome u nastavku.

Ipak, izgleda da će nemački strateg imati i konkurenciju, kako je za Obamejanga interesovanje pokazao i Mančester siti.

Gvardiola je poput Klopa svestan da bi sa 70 miliona evra uspeo da ubedi upravu Dortmunda da ga pusti da pregovara sa napadačem, te takvu šansu ne

želi da propusti.

Želi da ojača svoj napad, a kada bi Gabonca pridružio Agueru i Gabrijelu Žesusu, imao bi zaista jednu od najboljih ofanzivnih linija na svetu.

Podsetimo, Gvardiola je ovog leta već pomrstio račune Jirgenu Klopu, kako je na "Etihad" ispred nosa "Redsima" doveo Bernarda Silvu iz Monaka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.