Polovičan učinak Vojvodine u kvalifikacijama Kupa Evrope

Izvor: Blic, 01.Nov.2014, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polovičan učinak Vojvodine u kvalifikacijama Kupa Evrope

Vaterpolisti Vojvodine imali su polovičan učinak na startu D grupe kvalifikacionog turnira Kupa Evrope, koji se održava u italijanskom gradu Savoni.

Novosađani su pobedili gruzijsku ekipu Ligamuš iz Tbilisija sa 6:3 (1:0, 1:2, 2:0, 2:1), dok su u večernjem programu poraženi od domaćina Savone rezultatom 9:4 (1:0, 2:1, 5:2, 1:1).

Predstavnik Srbije u subotu igra sa ruskim Dinamom iz Astrahanja, a u nedelju se sastaje sa nemačkim Hanoverom.

Plasman u četvrtfinale Kupa Evrope izboriće dve najbolje ekipe na turniru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KUP EVROPE: Vojvodina se bori za plasman u četvrtfinale

Izvor: HotSport.rs, 01.Nov.2014

Vaterpolisti Vojvodine imali su polovičan učinak na startu D grupe kvalifikacionog turnira Kupa Evrope, koji se igra u Italiji, u Savoni.. Foto: VKVOJVODINA.. Novosađani su pre podne pobedili gruzijsku ekipu Ligamuš iz Tbilisija sa 6:3 (1:0, 1:2, 2:0, 2:1), dok su u večernjem programu poraženi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.