Poljaci povukli kandidaturu za organizatora EP 2020.

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Apr.2014, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljaci povukli kandidaturu za organizatora EP 2020.

Fudbalski savez Poljske (PZPN) objavio je da povlači kandidaturu za organizatora prvenstva Evrope 2020. godine.
(FOTO: polishsoca)
Predsednik PZPN Zbignjev Bonjek rekao je da veruje kako Poljska ima „male šanse” da bude izabrana, s obzirom da je zajedno sa Ukrajinom bila domaćin EP 2012, prenosi AP.
Evropska fudbalska unija želi da obeleži 60. godišnjicu kontinentalnog šampionata održavanjem takmičenja u 13 zemalja.
Više od 30 zemalja, uključujući i Poljsku, napravili su početne ponude, a prethodno su ih povukle Finska, Češka i Portugalija.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropska Unija,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poljaci povukli kandidaturu za EVRO 2020

Izvor: Sportal.rs, 23.Apr.2014

Fudbalski savez Poljske povukao je kandidaturu da bude jedan od domaćina Evropskog prvenstva 2020. godine. Kako prenosi Beta, predsednik FS Poljske Zbignjev Bonjek veruje da je njegova zemlja imala "male šanse" da bude izabrana, pošto je 2012.

Nastavak na Sportal.rs...

Poljaci povukli kandidaturu za organizatora EURO2020.

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 12:12

Fudbalski savez Poljske (PZPN) objavio je da povlači kandidaturu za organizatora prvenstva Evrope 2020. godine...Predsednik PZPN Zbignjev Bonjek rekao je da veruje kako Poljska ima "male šanse" da bude izabrana, s obzirom da je zajedno sa Ukrajinom bila domaćin EP 2012...Evropska fudbalska unija želi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.