Poketino nanišanio vedetu Borusije! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Apr.2017, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketino nanišanio vedetu Borusije! (video)

Kako prenosi britanski "Dejli Mejl", Totenhem bi ovog leta na "Vajt Hart Lejn" da preseli supertalentovanog ofanzivca Dortmunda.

Sparsi su poznati kao tim koji dobro posluje, naročito od dolaska Maurisija Poketina na klupu.

Argentinac je ukazao šansu Kejnu, doveo Alija, Sona, Erika Dajera i od "Pevaca" napravio jedan od najboljih klubova u Englekoj.

Sada se na njegovom radaru našao jedna od nesumnjivo najtalenovanijih igrača današnjice, ofanzivni vezni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaler Borusije iz Dortmunda Kristijan Pulišić.

Momak hrvatskih korena, izbio je u prvi plan ove sezone, Klop mu je prvi ukazao šansu svojevremeno, ali je Tuhel bio taj koji mu je ukazao pravo poverenje.

Ima svega 18 godina, a ove sezone je u dresu "Milionera" odigrao 34 takmičarska susreta, za to vreme je postigao pet golova i upisao sedam asistencija.

Najbolje se snalazi na desnom krilu, ali ga je Tuhel ove sezone koristio na svim mestima u ofanzivnoj liniji veze, i pokazao je da se gotovo na svakoj poziciji snalazi jednako dobro.

Karakteriše ga sjajan dribling, voli igru na kratke paseve, nema sumnje da bi u pravoj sredini mogao da izraste u jednog od najboljih krilnih igrača u evropskom fudbalu.

Totenhem je zagrejan da ga već ovog leta angažuje, videćemo da li će uspeti da pronađu pravi jezik sa upravom tima sa "Signal Iduna Parka", koji je još jednom pokazao da ima sluha za mlade talente, kako je Pulišić samo jedan u nizu "vunderkidova" koji nose dres Borusije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.