Pojavio se snimak Totija u dresu drugog kluba! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2016, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojavio se snimak Totija u dresu drugog kluba! (VIDEO)

Frančesko Toti, legenda evropskog i svetskog fudbala, i najveća ikona Rome, čitavu karijeru je, kao što svi znamo, bio veran "vučici", ali je jednom, ipak, verovali ili ne, obukao dres rivalskog kluba u zvaničnoj utakmici!

Na taj događaj podsetili su italijanski mediji uz priložen snimak tada mlađanog "Princa Rima" koji je neposredno pre meča sa Interom 1995. godine izašao na teren u dresu "neroazura".

Da ne bude zabune, iako je tada zaista obukao crno-plavi dres, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Toti nikada nije zaigrao za milanski tim, a povod zbog kojeg je tada obukao "pogrešnu" opremu je tužan...

Naime, dve nedelje pre meča na "San Siru" ubijen je navijač Đenove Vinćenco Spanjola, koga je ubodom u srce usmrtio navijač Milana, pa su igrači Rome i Intera, želeći da ukažu na besmislenost svake navijačke mržnje, zamenili dresove prilikom izlaska na teren i poslali snažnu poruku čitavoj Italiji.

Ovaj arhivski snimak je bio i neka vrsta najave duela dva tima koji u nedelju igraju derbi Serije A na rimskom "Olimpiku".

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.