Pohvale iz ATP-a za TK Mladost

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pohvale iz ATP-a za TK Mladost

Pohvale Džoan Lenghorn, čelendžer direktora u Asocijaciji teniskih profesionalaca, i ove godine su stigle na adresu Teniskog kluba Mladost za dobro organizovan ATP čelendžer "Banjaluka 2014".

"Sve je organizovano s najvećom pažnjom, da bi se igračima obezbijedio komfor, i sa veoma jasnim razumijevanjem profesionalnih standarda. Istinski cijenimo napore koje je vaš tim uložio u realizaciju izvanrednog turnira, kao i predanost i posvećenost koju su pokazali svi uključeni. Jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << negativan aspekt je bilo vrijeme - a to nije bilo pod vašom kontrolom! Sve naše preporuke su uvažene i sprovedene u đelo, i hvala u ime ATP-a što ste i ovaj put prevazišli naša očekivanja", istakla je Lenghornova u pismu.

Mladost je domaćin 13. čelendžera bila od 6. do 14. septembra, a osim publike u Banjaluci, mečevi su putem interneta praćeni u 103 zemlje.

"Svake godine ulažemo velike napore u organizaciju turnira, podižemo ga na viši nivo i srećni smo što su predstavnici ATP-a to prepoznali. Iako smo imali mnogo problema s kišom, velikim naporima svih ljudi u organizaciji uspjeli smo na vrijeme završiti turnir i to na spektakularan način, sa nikada većom posjetom i jednim od najkvalitetnijih finalnih mečeva. Hvala svima koji su nam u tome pomogli i nadam se da ćemo i u budućnosti na najbolji mogući način reprezentovati Banjaluku i RS", rekao je Milan Radaković, direktor turnira.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.