Izvor: Telegraf.rs, 23.Avg.2014, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte svih pet golova novog srpskog rekordera! (VIDEO)

U svom debiju za Rad, Petar Jelić je odigrao utakmicu za anale našeg fudbala

Treće kolo Jelen Superlige obeležio je rekord koji je u srpskom fudbalu postavio novi napadač Rada, Petar Jelić, koji je postigao pet golova na utakmici protiv Voždovca (6:1).

Ovaj 27-godišnji fudbaler debitovao je u dresu “građevinara”, i zvanično je rekorder po broju postignutih golova od kako je Srbija samostalna zemlja.

Poslednji put je neko ovakav podvig napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u sezoni 20012/2002 – konkretno, Zoran Đurašković, napadač Mladosti iz Lučana koji je u pobedi  nad Zvezdarom postigao sve golove (6:1).

Pamti se 1946. godina, kada je Stjepan Bobek u dresu Partizana postigao devet golova na jednom meču, a Zvezdin Zdravko Borovnica početkom osamdesetih postigao je pet golova, podsetio je “Sportski žurnal”.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte kako je Petar Jelić dao pet golova Voždovcu u prvenstvenom meču

Izvor: Blic, 23.Avg.2014

Novi napadač Rada Petar Jelić obeležio je treće kolo Jelen Superlige jer je u pobedi "građevinara" nad Voždovcem od 6:1 postigao čak pet golova...Kada neko ostvari takav podvig, onda su reči pomalo i suvišne...Evo kako je to izgledalo na terenu:

Nastavak na Blic...

JUNAK RADA I REKORDER U SRPSKOM FUDBALU: Golove uvek posvećujem pokojnom ocu

Izvor: Telegraf.rs, 24.Avg.2014, 15:24

Petar Jelić je imao debi iz snova sa pet golova na utakmici sa Voždovcem..U subotu je Petar Jelić, napadač Rada, ispisao nove stranice u istoriji srpskog fudbala. Na svom debiju u dresu “građevinara” postigao je pet golova u pobedi nad Voždovcem 6:1, čime je postavio rekord od kako je Srbija...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.