Pogledajte nestvaran slalom Bejla za trijumf Reala nad Barsom u finalu Kupa kralja

Izvor: Blic, 17.Apr.2014, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte nestvaran slalom Bejla za trijumf Reala nad Barsom u finalu Kupa kralja

Geret Bejl je najskuplje plaćen fudbaler svih vremena, a sjajni Velšanin je deo svojih majstorija pokazao u finalu Kupa kralja, postigavši gol za trijumf nad Barselonom od 2:1 u finalu španskog Kupa kralja posle sjajnog prodora.

Novi spektakl između dva tima koja decenijama vode bitku za primat u Španiji održan je u Valensiji, Real je na kraju bio bolji za jedan gol, i to kakav.

U jeku Barselonine incijative i naizgled vrlo opasnog prodora Mesija po desnoj strani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "kraljevski klub" je šest minuta pre kraja utakmice osvojio loptu. Karvahal ju je odmah poslao napred, ona je trenutak kasnije stigla do Bejla koji se stuštio uz levu aut-liniju i... ostalo je istorija.

Uživajte u njoj, baš kao što je uživao i Kristijano Ronaldo koji je, zbog povrede, sa kačketom na glavi meč gledao sa tribina "Mestalje":

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.