Pogba imao puno sreće, Mančester vodi u velikom finalu! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba imao puno sreće, Mančester vodi u velikom finalu! (video)

Francuski internacionalac načeo je mrežu Ajaksa u finalu Lige Evrope u Stokholmu.

Izabranici Žozea Murinja su dobro otvorili utakmici u švedskoj prestonici, a nakon 18 minuta igre su došli i do vođstva.

Naime, lopta je stigla do Pola Pogbe koji se nalazio na ivice kaznenog prostora "Kopljanika". On je imao nešto više prostora, te je odlučio da oproba svoj udarac, uputio je loptu ka golu Ajaksa, ali je ona ubrzo pogodila jednog od defanzivaca protivničke ekipe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je uspeo da mu uđe u šut. Ipak, na nesreću holandskog sastava, blokada je samo prevarila Onanu, te je lopta odsela u mreži vicešampiona Holandije.

Pogba je tako, iako često osopravan, postigao možda i najvažniji gol za Mančester junajted ove sezone.

Ko se sve našao u startnim postavama ekipe pogledajte u nastavku, a odmah ispod možete pogledati i pogodak Pola Pogbe iz 18. minuta utakmice u Stokholmu.

Ajaks - Mančester junajted 0:1, Pogba 18. minut

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.