Pogba: Drago mi je da me žele

Izvor: B92, 20.Apr.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba: Drago mi je da me žele

Fudbaler Juventusa Pol Pogba rekao je da nije razgovarao o produžetku saradnje sa 'starom damom', ali da mu je drago što navijači žele da ostane.

Pogba ima ugovor sa šampionom Italije do 2016. godine, a poslednjih nedelja se dosta spekulisalo da ga Pari Sen Žermen želi u svojim redovima.

Međutim, Pogba ističe da uživa u Torinu i da je dirnut željom navijača da ostane u Juventusu.

Srećan sam što navijači pevaju: ’Nemojte da prodate Pogbu’. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << To mi daje snagu da dam sve od sebe na terenu. Ali, u ovom trenutku sam koncentrisan samo na sadašnjost. Ni sa kim nisam razgovarao, ni o svojoj budućnosti, ni o ugovoru“, naglasio je Pogba.

Juventus trenutno dve pobede dele od odbrane titule, a 20-godišnji Pogba ističe da u ovom trenutku ne igra najbolje što ume, ali da daje sve od sebe.

Na terenu ne igram uvek na poziciji na kojoj bih želeo, ali gde god da igram, samo želim da dam 100 odsto od sebe. Zajedno sa svojim saigračima, želim da osvojim ovaj Skudeto. Blizu smo, ali moramo da nastavimo i dalje ovako“, istakao je Pogba.

Pogba je od početka sezone odigrao 39 mečeva u dresu Juventusa u svim takmičenjima i postigao je devet golova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.