Podolski se oprostio spektakularnim golom! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Mar.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podolski se oprostio spektakularnim golom! (VIDEO)

Iskusni nemački fudbaler ove večeri je na "Signal Iduna Parku" odigrao poslednju utakmicu za reprezentaciju, a "bombom" je doneo pobedu svom timu protiv Engleske - 1:0.

Kakav način da se stavi tačka na reprezentativnu karijeru!

Lukas Podolski je ove večeri na "Signal Iduna Parku" po 130., ali i poslednji put obukao dres "elfa", a noseći kapitensku traku još jednom je pokazao liderske sposobnosti pošto je pogodio za pobedu svoje reprezentacije, i to na kakav način!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Nemačka je stvorila veći broj prilika, i po imenima je bila jača od protivnika koji je eksperimentisao sa trojicom u zadnjoj liniji, a onda je došao 69. minut i lopta je stigla do Podolskog.

"Slavljenik" ili "budući penzioner" se odvažio da šutira sa udaljenosti oko 25 metara, raspalio je svom snagom levom nogom i poslao raketu u rašlje Hartovog gola.

Neodbranjivo!

What a hit from Lukas Podolski & a great way to bow out of a fantastic international career. 49 goals ⚽️#GERENG

pic.twitter.com/MX730OmaCO

— That Stat Football (@That_Stat_) March 22, 2017

Čak je i engleski golman na kraju prišao da čestita Podolskom na ovom pogotku...

Ostao je u igri sve do 84. minuta kada ga je Jogi Lev izveo za zaslužen aplauz nemačkih navijača. Na današnjem meču postigao je 49 gol u dresu "pancera", i na trećem je listu najboljih strelaca ove reprezentacije iza Gerda Milera i Miroslava Klosea.

Što se utakmice tiče, ona je završena minimalnom pobedom Nemačke - 1:0.

Svoj debi imali su Nejtan Redmond, Džejms Vard-Praus i Majkl Kin, ali ni oni nisu mogli da spreče prvi poraz "Gordog albiona" pod trenerskom palicom Gareta Sautgejta.

Foto: AP Photo/Martin Meissner

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.