Podmornica okrenula Espanjol

Izvor: Mondo, 28.Avg.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Podmornica" okrenula Espanjol

Kongoanac Sedrik Bakambu sa dva gola u finišu utakmice doneo Viljarealu prvu pobedu u novoj sezoni.

Foto: villarrealcf.es

Nekadašnji napadač Sošoa i Burse, Sedrik Bakambu, u 87. minutu je iz "mrtvog" ugla pogodio za preokret na 2:1, da bi u trećem minutu sudijske nadoknade sa pet metara postavio konačnih Viljareal - Espanjol 3:1.

Gosti su poveli već u petom minutu, kada se Felipe Kaisedo ušunjao iza leđa odbrane i kao na treningu plasirao loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u mrežu.

"Žutoj podmornici" bilo je potrebno mnogo truda i vremena da izjednači. Učinio je to vrlo spretno u 67. minutu Roberto Soldado, povratnik u Primeru iz redova Totenhema.

Inicijativa se posle nekoliko propuštenih prilika isplatila tri minuta pre kraja regularnog toka. "Rezervista" Bakambu praktično je vratio Viljarealu ono što je u prvom kolu izgubio protiv Betisa u Sevilji, kada je u 87. minutu primio izjednačujući pogodak.

PAROVI 2. KOLA:

subota

Sosijedad - Sporting Hihon 18.30

Barselona - Malaga 20.30

Selta - Rajo Valjekano 22.00

Real Madrid - Betis 22.30

nedelja

Eibar - Atletik Bilbao 18.30

Sevilja - Atletiko Madrid 20.30

Valensija - Deportivo La Korunja 20.30

Hetafe - Granada 22.30

Las Palmas - Levante 22.30

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.