Početak iz snova za Rosonere! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početak iz snova za "Rosonere"! (video)

Izabranici Vinćenca Montele poveli su na gostovanju Krotoneu u prvom kolu Serije A, ali je svemu prethodila možda i kontroverzna odluka glavnog arbitra.

Na startu šampionata u Italiji, Milan gostuje ekipi Krotonea, a nakon samo pet minuta igre gosti sa "San Sira" vode sa 0:1.

Najpre je štoper domaće ekipe Kećerini skrivio jedanaesterac, a sudija ga je počastio crvenim kartonom.

Kesi je preuzeo odgovornost, pogodio je malu mrežu i doneo prednost "Rosonerima" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već nakon pet minuta igre.

U nastavku možete pogledati situaciju koja je prethodila jedanaestercu, materijala za najstrožu kaznu je svakako bilo, ali je pitanje da li je defanzivac Krotonea zaslužio crveni karton za ovaj start, već u trećem minutu utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.