Pobrkali protivnika, pa se izvinjavali

Izvor: RTS, 26.Jul.2014, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobrkali protivnika, pa se izvinjavali

Norič je na turneji po Italiji, gde je zabeležio više nego ubedljivu pobedu od 13:0. Problem je jedino u tome što "kanarinci" nisu imali predstavu protiv koga igraju...

Igrači Noriča ostvarili su jednu od naubedljivijih pobeda u istoriji kluba, savladavši jednu italijansku ekipu rezultatom 13:0. Ipak, problem je nastao kada je klub koji je navodno izgubio meč objavio da tu utakmicu nije ni odigrao...

Norič je trebalo da odigra prijateljski meč sa Novarom, članom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Serije C, ali je taj susret otkazan. Na sreću "kanarinaca", zamena je brzo pronađena u vidu kluba iz Serije D - San Kristof Vale D'Aoste.

Norič je utakmicu dobio vrlo ubedljivo, čime su se pohvalili na klupskom sajtu. Iznenađenje je stiglo kada je italijanski klub objavio da njihovi igrači uopšte nisu igrali tu utakmicu.

Ispostavilo se da je protivnik u stvari bila ekipa sastavljena od lokalnih fudbalera iz regije Aoste, pa je brzo usledilo izvinjenje "kanarinaca".

"U izveštaju sa meča napravili smo nezlonamernu grešku i objavili da smo savladali ekipu San Kristof Vale D'Aoste. U stvari, radilo se o ekipi sastavljenoj od lokalnih igrača i zbog toga se izvinjavamo klubu SK Vale D'Aoste i njihovim navijačima", stoji u saopštenju kluba.

Inače, Norič je na kraju prethodne sezone ispao iz Premijer lige i narednih godinu dana igraće u drugom rangu engleskog takmičenja - Čempionšipu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.