Pobediće ekipa koja bude mirnije glave

Izvor: Beta, 21.Apr.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobediće ekipa koja bude mirnije glave

BEOGRAD, 21. aprila 2015. (Beta) - Trener košarkaša Budućnosti Igor Jovović rekao je u utorak da očekuje da će u odlučujućem meču polufinala plej-ofa Jadranske lige izmedju njegove ekipe i Cedevite trijumfovati tim koji bude "mirnije glave".

"Ovo je iscrpljujuća serija, jer se igra u kratkom vremenskom periodu, gde je ogromna potrošnja i fizička i mentalna i ekipa koja bude mirnije glave, sigurno da će na kraju trijumfovati. Svi mečevi, izuzev trećeg, bili su dosta neizvesni", >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << rekao je Jovović, preneli su crnogorski mediji.

Košarkaši Budućnosti su posle prva meča odigrana u Podgorici vodili sa 2:0 u polufinalnoj seriji Jaranske lige, ali je Cedevita izjednačila na 2:2 u Zagrebu.

Odlučujuća, peta utakmica igra se u sredu od 18.30 u Podgorici.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pobediće ekipa koja bude mirnije glave

Izvor: Akter, 21.Apr.2015

Odlučujuća, peta utakmica između košarkaša Budućnosti i Cedevite igra se u sredu od 18.30 u Podgorici..Trener košarkaša Budućnosti Igor Jovović rekao je u utorak da očekuje da će u odlučujućem meču polufinala plej-ofa Jadranske lige između njegove ekipe i Cedevite trijumfovati tim koji...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.