Pobeda Čukaričkog u prvoj pripremnoj utakmici

Izvor: B92, 21.Jun.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Čukaričkog u prvoj pripremnoj utakmici

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su Dunav sa 4:1 u Staroj Pazovi, u prvoj pripremnoj utakmici za novu sezonu.

Strelci za pobednika bili su Saša Jovanović u 17. i 27, Nemanja Obradović u 39. i Marko Šarić u 65. minutu, dok je gol za poražene dao Perović u sedmom.

Trener ekipe sa Banovog brda Pavle Delibašić rekao je da su igrači Čukaričkog igrali kako treba u ovom delu priprema.

"Sve ukupno, momci su igrali baš kako treba u ovom periodu priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kad su im teške noge. Mogli smo da damo još golova da je bila veća koncentracija u završnici", rekao je Delibašić, koji vodi ekipu u odsustvu prvog trenera Nenada Lalatovića.

Čukarički će sledeću utakmicu igrati u subotu, 24. juna protiv Bačke, a četiri dana kasnije će se sastati sa ruskom ekipom Krila Sovjetov.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

''Čuka'' ubedljiva u prvoj proveri

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas Dunav sa 4:1 u Staroj Pazovi, u prvoj pripremnoj utakmici za novu sezonu...Strelci za pobednika bili su Saša Jovanović u 17. i 27, Nemanja Obradović u 39. i Marko Šarić u 65. minutu, dok je gol za poražene dao Perović u sedmom...Trener ekipe sa Banovog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.