Plivački savez se izvinio Udovičiću

Izvor: Studio B, 27.Jan.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivački savez se izvinio Udovičiću

Plivački savez Srbije (PŠ) saopštio je danas da polemika koja je prethodnih dana vođena zbog izostanka finansiranja ovog sporta iz budžeta nije imala za cilj da bilo koga diskredituje ili uvredi.

"Izvinjavamo se ministru, Ministarstvu omladine i sporta, svim sportskim savezima i svima koji su eventualno u našim reakcijama prepoznali bilo šta osim naše namere da brinemo o interesu plivanja, a svim sportistima i sportskim radnicima želimo svaki uspeh", zaključuje se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Plivački savez izuzet je iz budžetskog finansiranja jer je pravosnažno osuđen od nadležnog suda zbog kršenja Zakona o sportu, ali vrhunski plivači neće trpeti posledice, pošto će MOS i OKS pronaći način da finansira njihove pripreme za velika takmičenja.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.