Plavšić na promociji u Pragu: Ostvario sam san odlaskom iz Zvezde (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plavšić na promociji u Pragu: ''Ostvario sam san odlaskom iz Zvezde'' (video)

U prisustvu Igora Gluščevća, mladi reprezentativac Srbije predstavio se navijačima Sparte i češkoj fudbalskoj javnosti.

Dojučerašnji Zvezdin ''Atomski mrav'' od danas je novi fudbaler praške Sparte.

Kako smo objavili nešto ranije, Srđan Plavšić je i zvanično predstavljen u svpm novom klubu, a češki mediji prenose da je sa Spartom potpisao ugovor na četiri godine.

Iako je juče bilo spekulacija da će Česi platiti manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obeštećenje Zvezdi od onog koje se najavljivalo, tamošnji portal ''Aktualne'' danas se korigovao. Podsetimo, pomenuti izvor juče je pominjao samo milion evra na ime obeštećenja, ali danas se poziva na ''transfermarkt'' i prenosi da je visina transfera 1.5 miliona evra.

U svojoj prvoj izjavi za Spartin YouTube kanal, Plavšić je poručio da je ovim transferom ''ostvario svoj san''.

''Želeo bih, pre svega, da pozdravim sve i da kažem da sam mnogo srećan što sam danas ovde. Ostvario sam, na neki način, svoj san odlaskom iz Crvene zvezde i mislim da sam napravio pravi potez, da sam došao u pravi klub i da ću opravdati očekivanja'', izjavio je Plavšić.

--

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plavšić: Ostvario sam san odlaskom iz Zvezde

Izvor: B92, 27.Jun.2017

Mladi srpski fudbaler Srđan Plavšić predstavljen je u Sparti gde je on izjavio da je ostvario san odlaskom iz Crvene zvezde...Plavšić ima 21 godinu, postigao je deset golova za crveno-bele u prethodne dve sezone, a spekuliše se da je prodat za milion evra..."Mnogo sam srećan što sam ovde, ostvario...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.