Piksi: Srbija? Ne, hvala... Možda neki drugi put

Izvor: Mondo, 03.Maj.2016, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piksi: Srbija? Ne, hvala... Možda neki drugi put

Trener Gvangžua Dragan Stojković neće biti selektor "orlova"

Foto: MN Press

Dragan Stojković Piksi posvećen je SAMO obavezama u Kini i svom klubu Gvangžuu.

Posle odlaska Radovana Ćurčića sa mesta selektora Srbije, gotovo kao i uvek, Stojković je postao "kandidat" za to mesto.

Piksi je, međutim, odbacio tu mogućnost.

"Neki drugi put. Sada želim sreću novom selektoru i Srbiji", izjavio je za "Sport" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Stojković.

On je objasnio šta je kočnica.

"Nema mnogo mudrovanja. Moram da poštujem ono što imam – u klubu sam pod ugovorom. Samo čudo može nešto da promeni... Ovoga puta se ono neće dogoditi", jasno je istakao srpski trener.

Bivši reprezentativac Jugoslavije ipak nije definitivno zatvorio vrata nacionalnom timu.

"Kad budem slobodan, i ukoliko dobijem poziv rukovodećih struktura FSS, rado ću da se prihvatim krune svog posla. Prirodno i razumljivo", dodao je Dragan Stojković.

I tako do nekog drugog puta...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.