Pike novčano kažnjen zbog vređanja policajca

Izvor: Blic, 05.Mar.2015, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pike novčano kažnjen zbog vređanja policajca

Fudbaler Barselone Đerar Pike osuđen je na novčanu kaznu od 10.500 evra zbog vređanja policajca dok mu je izricao kaznu za saobraćajni prekršaj, navodi se u presudi suda Katalonije.

Tužilaštvo je tražilo da fudbaler bude kažnjen sa 900 evra, ali sudija je, imajući u vidu njegova visoka primanja, odredio kaznu od 10.500 evra, ocenivši da bi niža kazna bila simbolična.

Pike, partner kolumbijske pevačice Šakire, 13. oktobra prošle godine je u Barseloni bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << putnik u automobilu parkiranom na mestu gde je to zabranjeno.

Kada je policajac hteo da uruči kaznu vozaču koji je, kako kažu španski mediji Pikeov brat, štoper Barselone je izašao i pokušao da ga ubedi da odustane, rekavši da su "samo stali na minut", da bi se on slikao sa svojim obožavateljima.

Pošto policajac nije hteo da povuče kaznu, fudbaler mu se besno obratio, zgužvao potvrdu i bacio je, a zatim optužio policajca da hoće da ga kazni samo zato što je poznat i ljubomoran na njegov uspeh.

Pike se preko Tvitera kasnije izvinio: "Mnogo su preuveličali šta sam rekao, ali u svakom slučaju mi je žao, pogrešio sam i to se neće ponoviti", napisao je on.

Španski reprezentativac je s Barselonom osvojio dve titule Lige šampiona i pet titula šampiona Španije, od kada je 2008. došao u klub.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.