Petrolulov bod vredan nove evropske jeseni! Marković autogolom u 92. minutu upropastio planove Čahlaula...

Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrolulov bod vredan nove evropske jeseni! Marković autogolom u 92. minutu upropastio planove Čahlaula...

Domaćin bio na dobrom putu da osvoji zlata vredne bodove u borbi za opstanak, ali je na kraju došao samo do jednog - 1:1

Odlična prilika da naredne sezone ponovo zaigraju na međunarodnoj sceni kao je vezala noge fudbalerima Petrolula, koji ni četvrti put u poslednjih pet prvenstvenih mečeva nisu uspeli da osvoje sva tri boda, ali večeras došli do jednog na gostovanju Čahlaulu, koji ih je posle 28. kola rumunske Lige jedan osamostalio na trećoj poziciji - 1:1 (1:1). >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Kompletnu situaciju na terenu u ne tako zanimljivom meču na Munisipalu promenio je sjajan pogodak veziste domaćih Jonela Danijela Stane na startu drugog poluvremena. Nekadašnji igrač upravo Petrolula sjajno je pogodio mrežu favorizovanih gostiju iz slobodnog udarca sa oko 18 metara udaljenosti od gola Alberta Kobree.

Kako se utakmica bližila kraju izgledalo je da će domaćin doći do velika tri boda. Ipak, gosti su u samom finišu uspeli da potisnu ekipu Vanje Radinovića u svoj kazneni prostor, što je domaće koštalo primljenog gola. Rezervista Petrolula Patrik N'Koji je u 92. minutu odlično primio loptu u kaznenom prostoru, uspeo da uputi snažan udarac iskosa sa desne strane, a lopta se od defanzivca domaćih Miloša Markovića odbila u gol i bacila igrače Čahlaula na kolena.

Gotovo već u sledećem napdu Petrolul je postigao još jedan pogodan, ali je on poništen zbog faula nad jednim domaćim defanzivcem na gol-aut liniji, pa je ostalo 1:1.



LIGA 1 - 28. KOLO

Petak:

Konkordija - Krajova 2:2

/Mafteji 38, Dina 82 - Tarnakop 42, Al Bavab 56/

Brašov - Rapid Bukurešt 1:2 (1:1)

/Novaković 45+2 - Mulens 21, Sapunaru 81 penal/

Dinamo Bukurešt - Kluž 1:1 (0:0)

/Elhamed 50 - Kamora 53/

Subota:

Botošani - Jaši 0:0

Targu Mureš - Panduri 2:1 (1:1)

/Bumba 10, Aksente 58 - Roman 44 penal/

Univerzitatea Kluž - Steaua Bukurešt 0:3 (0:1)

/Stančiju 14, 72, Prepelica 84/

Nedelja:

Ocelul - Vitorul 3:0 (0:0)

/Miron 5, Černat 42, 58/

Astra Đurđu - Gaz Metan 1:2

/Alibek 35 - Roman 45, Kurtean 52/

Ponedeljak:

Čahlaul - Petrolul 1:1 (1:1)

/Stana 47 - Marković 90+2ag/

(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.