Petković za Blicsport: Oporavak ide brže od očekivanog, biću spreman za treće kolo

Izvor: Blic, 18.Dec.2014, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković za Blicsport: Oporavak ide brže od očekivanog, biću spreman za treće kolo

Na dan kada je potpisan ugovor sa novim desnim bekom Milošem Cvetkovićem, u Zvezdu je stigla još jedna lepa vest. Drugi, standardni desni bek, Marko Petković će na teren znatno ranije nego što se očekivalo. Trener Lalatović će moći da računa na njega već posle trećeg prvenstvenog kola.

Petković, koji je povredio prednje ukrštene ligamente kolena, je danas vidno raspoložen boravio na stadionu.

- Zadovoljan sam kako oporavak teče. Sve je u redu, osećam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se dobro i mislim da ću od početka priprema biti uz saigrače - kaže Petković za Blicsport.

On neće odmah moći da trenira punim intenzitetom, ali...

- Vrlo brzo bi trebalo da mogu da pratim saigrače u punom intenzitetu rada, ali to neće biti od starta. zbog toga verujem da ću tamo negde oko trećeg kola biti spreman koliko i oni i moći da igram. Pritom ne mislim da ulazim na kratko u igru, već da igram punom snagom - objasnio je Petković.

To su veoma lepe vesti ne samo za navijače zvezde, već i sve ljubitelje fudbala u srbiji pošto će kapiten mlade selekcije Srbije biti u potpunosti spreman i za Evropsko prvenstvo igrača do 21. godine narednog leta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Petković na terenu već početkom marta!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2014

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije i desni bek Crvene zvezde Marko Petković izjavio je da oporavak nakon povrede ligamenata kolena teče brže no što se očekivalo te da ovakva dinamika garantuje povratak na teren početkom proleća.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.