Peti poraz Šalkea, remi Kelna i Lajpciga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peti poraz Šalkea, remi Kelna i Lajpciga

Fudbaleri Šalkea nastavili su sa lošim rezultatima na početku sezone, pošto su danas kao gosti izgubili od Hofenhajma i tako zabeležili i peti poraz u Bundesligi.

Šalke je posle pet kola poslednji na tabeli bez boda.

Hofenhajm je pobedio posle četiri vezana nerešena rezultata i deveti je na tabeli Bundeslige sa sedam bodova.

Šalke je dobro počeo utakmicu i poveo već u četvrtom minutu golom Maksima Čupo-Motinga. Ipak, Hofenhajm je preokrenuo do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poluvremena, a strelci su bili Andrej Kramarić u 17 i Lukas Rup u 41.

Srpski reprezentativac Matija Nastasić igrao je celu utakmicu za Šalke.

Keln i Lajpcig ostali neporaženi i posle petog kola Bundeslige

Fudbaleri Kelna i Lajpciga ostali su neporaženi ove sezone u Bundesligi, pošto su danas odigrali 1:1 u petom kolu prvenstva Nemačke.

Ove dve ekipe, šampion Bajern Minhen i Hofenhajm jedine su ekipe bez poraza ove sezone u Bundesligi.

Debitant u najvišem rangu takmičenja Lajpcig poveo je danas već u petom minutu golom Olivera Burka, a Keln je izjednačio 20 minuta kasnije pogotkom Juje Osakoa.

Keln je posle prvih pet kola treći na tabeli sa 11 bodova, jednim manje od Borusije Dortmund i četiri manje od Bajerna. Lajpcig je sedmi sa devet bodova.

Ranije danas, Hofenhajm je posle četiri remija zabeležio prvu pobedu, pošto je savladao Šalke 2:1. "Rudari" su tako ostali na dnu tabele, kao jedini tim sa svih pet poraza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Beznadežni Šalke nastavlja da posrće

Izvor: RTS, 25.Sep.2016

Fudbaleri Šalkea nastavili su sa lošim rezultatima na početku sezone, pošto su kao gosti izgubili od Hofenhajma i tako zabeležili i peti poraz u Bundesligi. . Hofenhajm je pobedio posle četiri vezana nerešena rezultata...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.