Pet razloga da Baka pređe u Junajted! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2015, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet razloga da Baka pređe u Junajted! (video)

Sjajni Kolumbijac je ove sezone vodio Sevilju da trofeja u Ligi Evrope.

Karlos Baka je ove sezone jedan od najboljih igrača Sevilje i jedan od najboljih napadača na Starom kontinentu.

Sa dva pogotka je sinoc doneo Sevilji novi trofej u Ligi Evrope.

Nema sumnje da će brojni klubovi biti zainteresovani za njega.

Kolege iz Engleske su sastavile liistu na kojoj se nalazi 5 razloga zbog kojih bi Kolumbijac trebao da dodje na "Old Traford".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
1. Kontinuitet

Ono što je veoma važno za svakog igrača a posebno za napadača jeste kontinuitet u postizanju golova.

2. Skromnost

Baka je izuzetno skroman momak koji je imao teško detinjstvo. On je do 20 godine živeo u svom rodnom selu, bio je ribar.

3. Odvažnost

Takođe veoma važna osobina za svakog napadača. Treba ima vere u sebe, a da Baku krasi to, pokazao je na prijateljskom meču protiv Fejnorda dok je bio član Klub Briža. Majstorija!



4. Igrač za evropska takmičenja

Baka je u poslednjih 6 mečeva u Evropi postigao 4 gola i asistirao kod 3 pogotka. Do sada je uputio 11 udaraca u gol u Ligi Evrope i postigao je 6 pogodaka.  Za Mančester bi to bilo veoma važno sledeće sezone u LŠ ukoliko Baka pređe na "Old Traford".

5. Raduje se sa stilom

Igrač koji je postigao mnogo golova ali uvek je pristojan prilikom proslave istih. To se uklapa sa drugom karakteristikom, skroman je dečko.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.