Perić: Portugal? Ne marimo sad za to

Izvor: Mondo, 12.Feb.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perić: Portugal? Ne marimo sad za to

Kapiten futsal reprezentacije Srbije Marko Perić rekao je da nije zadovoljan što će igrati sa Portugalom u baražu za SP, ali i da ne razmišlja o tome

Foto: FoNet/Aleksandar Koković

Srbija će igrati protiv Portugala u baražu za Svetsko prvenstvo u Kolumbiji, ali kapiten futsal selekcije Srbije ne razmišlja mnogo o tome.

"Nikada nismo bili miljenici žreba, evo već skoro 10 godina koliko sam član nacionalnog tima. Međutim, Portugal nije sada u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prvom planu, već jedino Kazahstan", rekao je Perić nakon žreba u Beogradu.

Srbiju u subotu od 18.30 časova očekuje duel sa kazahstanom u borbi za bronzanu medalju i ekipa je okrenuta sada isključivo tom duelu.

"Oporavljamo se od poraza od Rusije u polufinalu i samo nam je u glavi to da protiv Kazahstana imamo priliku da osvojimo medalju. To će biti najteža utakmica za nas zbog umora koji nas je sustigao, kao i zbog njihovog kvaliteta, naravno. Najjači deo tima su im Brazilci. To je preslikan sistem iz Kajrata, prvaka Evrope", kazao je Perić.

I Stefan Rakić je napomenuo da je baraž sa Portugalom u drugom planu.

"Sada nam je potreban mir i oporavak jer je sutra veliki dan za sve nas. Rusiju pokušavamo da zaboravimo, nemamo za čim da žalimo. Dali smo sve što smo mogli u polufinalu, učinili sve što je u našoj moći i sada želimo bronzu. Ishod utakmice protiv Kazahstana zavisi pre svega od naše odbrane, od toga kako ćemo odgovoriti na njihov napad sa golmanom-igračem", rekao je Rakić.

Dueli Srbije i Portugala u baražu sa Svetsko prvenstvo igraće se krajem marta i početkom aprila.

Svetsko prvenstvo u Kolumbiji održaće se od 14. septembra do 2. oktobra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.