Perez: Nikada neću prodati Ronalda

Izvor: N1 televizija, 08.Avg.2017, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perez: Nikada neću prodati Ronalda

Predsednik madridskog Reala Florentino Perez rekao je ni po koju cenu neće prodati najboljeg igrača svog tima Kristijana Ronalda.

Odlaskom Nejmara iz Barselone u PSŽ za 222 miliona evra promerene su sve granice, ali Perez je uveren da će Portugalca zadržati na "Santijago Bernabeu".

"Prodaja Kristijana Ronalda? Nikada!", izjavio je Perez za "Gazeta delo Sport".

"Neću to da učinim čak i ako neko ponudi količinu zlata koliko je Ronaldo težak. Samo veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << igrači imaju takvu vrednost".

Kada se Ronaldovih 80 kilograma pomnože sa vrednošću zlata dolazi se do mizerne vrednosti Portugalca od nešto više od 3 miliona evra.

Početkom leta spekulisalo se da Portugalac želi da napusti R>eal zbog problema sa poreskim vlastima i postupka koji se vodi protiv njega zbog utaje poreza.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.