Peres: Real bez Ronalda i Bejla?

Izvor: B92, 31.Mar.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peres: Real bez Ronalda i Bejla?

Predsednik Reala Florentino Peres rekao je da nikada nije razmatrao mogućnost da Garet Bejl napusti madridski klub.

"Bejl je treći najbolji igrač na svetu, posle Ronalda i Mesija. Ostanak Bejla se ne dovodi u pitanje i nikada nismo saslušali ponude za njega. On je ključan fudbaler Reala i ne mogu da zamislim klub bez Ronalda i njega", rekao je Perez za špansku Marku.

Španski mediji ranije su spekulisali da je Bejl na meti Čelsija, koji je spreman da izdvoji 110 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << miliona evra, ali i Mančester Junajteda.

Bejl je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 39 utakmica i postigao 16 golova.

On je 2013. godine došao u Real iz Totenhema, a prethodno je igrao za Sautempton.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Ne mogu da zamislim Real bez Bejla"

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2015

Predsednik Reala Florentino Perez rekao je danas da nikada nije razmatrao mogućnost da Geret Bejl napusti madridski klub...- Bejl je treći najbolji igrač na svetu, posle Ronalda i Mesija. Ostanak Bejla se ne dovodi u pitanje i nikada nismo saslušali ponude za njega. On je ključan fudbaler Reala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.