Pepovih 11 - Pa koliko su jaki kad Kun neće biti starter!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2017, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepovih "11" - Pa koliko su jaki kad Kun neće biti starter!

Ovo su procene tima koji bi Gvardiola mogao da forsira. Jasno, rotiraće igrače, ali startna postava se već zna. I deluje zastrašujuće...

Posle silnih kupovina, potrošenog bogatstva na bekove i rekonstrukciju odbrane, mnogi se pitaju kako će siti izgledati na startu sezone.

Stvari još nisu definisane, niti je prelazni rok završen, i dalje Gvardiola pokušava da ugrabi štopera i eventualno još jednog veznog igrača.

U praksi on će kombinovati, rotirati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima praktično rešenja na svim mestima, ali koji igrači imaju prednost.

Jasno, novajlije startuju kao igrači koji će prvi dobiti šansu.

Brazilac Ederson će biti prvi izbor, a Kajl Voker bi trebalo da igra ispred Danila jer mu prilagođavanje na engleski fudbal ne treba.

Levo Mendi nema konkurenciju, mada se priča da bi Pep mogao da proba da dovede još jednog beka, od Denija Rouza nema ništa, ali Bertran iz Sautemptona ostaje opcija.

Štoperi će biti Stouns i kapiten Kompani, ali je sa Belgijancem problem to što nikada ne znate kada će se povrediti. Pep ne veruje Otamendiju, ko zna, možda dobije bitku za Van Dajka, mada je to malo verovatno.

U veznom redu, Fernandinjo ima prednost u odnosu na Jaju Turea i Gundogana, Gvardiola planira da Davida Silvu vrati pozadi u ulogu pleja.

Time bi otvorio prostor na boku za njegovog prezimenjaka Bernarda Silvu dok na drugom boku Sane ima prednost u odnosu na Sterlinga.

De Brajne nije sporan kao polušpic, dok Žesus ima prednost u odnosu na Kuna. U Engleskoj kažu da to uopšte nije dilema i da će u onim najvećim utakmicama Brazilac biti prvi izbor.

Jasno, svi ostali će dobijati šansu, ali ako Kun, Gundogan, Ture, Sterling predstavljaju alternative, jasno je koliko će Siti biti jak naredne sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.