Pep hoće još više od ubitačnog Kuna!

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2016, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep hoće još više od ubitačnog Kuna!

Argentinac je postigao 11 golova na šest mečeva, ali to španskom stručnjaku nije dovoljno.

Serhio Aguero je postigao dva pogotka u pobedi Mančester sitija nad Svonsijem i stigao do svog 11. gola na šest odigranih mečeva u svim takmičenjima.

Ipak, Gvardiola smatra da Kun može još više da pruži u nastavku sezone.



''Serhio poseduje ogroman kvalitet. Njegov prvi i drugi korak u šesnaestercu ga čini jednim od najboljih napadača na svetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali ja želim da on još unapredi svoju igru. Siguran sam da može da bude još bolji''
, rekao je Gvardiola koji se potom osvrnuo na samu utakmicu.

''Igrali smo veoma dobro, ali smo imali dosta grešaka u završnim pasovima, naročito u prvom poluvremenu. Ipak, u drugom smo bili dosta bolji i lakše smo kontrolisali loptu. Naš cilj je jasan - osvojiš loptu, iskoristiš je i kreiraš brz napad'', naglasio je Gvardiola.

Mančester siti je lider na tabeli Premijer lige sa maksimalnih 18 bodova, a naredne nedelje gostuje Seltiku u Ligi šampiona i Totenhemu u derbiju Premijer lige.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.