Pentakill postao najbolji metal bend na iTunes listi

Izvor: B92, 09.Avg.2017, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pentakill postao najbolji metal bend na iTunes listi

Iako ovaj bend zvanično ne postoji, nakon izlaska novog albuma Grasp of the Undying”, bend Pentakill zauzeo je prvo mesto na listi top metal bendova na iTunes-u.

Od 2014. godine bend pravi pesme koje su isključivo vezane za League of Legends igru. Pesme nose imena po itemima iz same igre, a ujedno i postoje Pentakill skinovi za šest heroja koji sačinjavaju ovaj bend. Pentakill skinove imaju Karthus, Olaf, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sona, Yorick, Mordekaiser i uskoro bi trebala jedan da dobije i Kayle. Svaki ovaj heroj predstavlja jednog člana samog benda.

Nakon izlaska novog albuma, najveću gledanost imala je pesma „Mortal Reminder“, koja je za 48 sati imala preko tri miliona pregleda na YouTube-u, ali su i ostale pesme imale dosta pregleda.

Ako do sad niste čuli, ovde možete čuti pesme:

1) „Mortal Reminder“:

2) „Grasp of the Undying“ (ceo album):

Ovaj uspeh je Riotu, a i samom bendu dao veliku inspiraciju, tako da se nadaju da će i ubuduće imati ovako uspešne albume.

Izvor: Klan RuR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.