Pelegrini: Želimo još pojačanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2014, 06:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pelegrini: Želimo još pojačanja

 

"Preostalo je još više od mesec dana do zatvaranja pijace i mislim da nismo završili posao. Verujem da ćemo dovesti još dvojicu igrača, ali biće i odlazaka. Imamo dosta vremena da vidimo šta je najbolje za tim, pošto je povreda Negreda veliki udarac. Moramo da imamo spremne zamene, pošto želimo sve trofeje u sezoni", rekao je Pelegrini na konferenciji za medije u Americi, gde "građane" očekuje nekoliko prijateljskih utakmica.

Siti je u ovom prelaznom roku doveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << doskorašnjeg golmana Malage Vilija Kabaljera, Fernanda iz Porta i Bakarija Sanju iz Arsenala, a mediji spekulišu da je sledeće pojačanje Elijakim Mangala, štoper Porta.

Šampion Engleske će prvi meč na turneji u Americi odigrati protiv Kanzas Sitija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.