Peković jedini kandidat za predsednika

Izvor: Akter, 04.Sep.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peković jedini kandidat za predsednika

Košarkaš Minesote Nikola Peković jedini je kandidat za predsednika košarkaškog kluba Partizan

Kako se navodi u saopštenju na sajtu Partizana, Radna komisija je na današnjem sastanku jednoglasno predložila kandidaturu bivšeg igrača crno-belih Nikole Pekovića za predsednika kluba, sa njim je obavljen razgovor i on je prihvatio ponuđenu funkciju.

Predlog će biti i zvanično iznet pred Skupšitnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << kluba na vanrednom zasedanju.

"Sa velikim zadovoljstvom i ponosom obaveštavamo javnost da je Nikola Peković jedini kandidat Radne komisije za predsednika novog Upravnog odbora kluba", navodi se u saopštenju.

Radna komisija će nastaviti rad na zakazivanju Skupštine kluba u skladu sa procedurom. Članovi komisije su Mlađan Šilobad, Ilija Držić, Dragan Todorić, Budimir Krstović i Mirko Tišma.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.