Peh za crveno-bele

Izvor: MVP.rs, 30.Avg.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peh za crveno-bele

U prvom susretu i prva povreda.

Dobar utisak sa premijernog meča crveno-belih u novoj sezoni, u kojem su savladali nemački Oldenburg sa 80:71, pokvarila je jedna povreda. Dejan Radonjić je u ovom susretu dao šansu velikom broju mladih igrača, a jedan od najperspektivnijih među njima, Aleksa Radanov, neće ga pamtiti po dobrom.

Talentovani Radanov je tokom drugog dela igre dobio jak udarac u ruku i sa bolnom grimasom je napustio parket. Kasnijim pregledima >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << utvrđeno je da je došlo do preloma šake (četvrta metakarpalna kost) i da ga očekuje duža pauza. Sreća u nesreći je da mladi bek Crvene zvezde neće biti podvrgnut operaciji. Uprkos tome, očekuje se pauza od dva meseca te će se na raspolaganje treneru Radonjiću staviti početkom novembra.

Njegove saigrače već u nedelju očekuje nova kontrolna utakmica, kada će u meču zatvorenog tipa snage odmeriti sa rumunskom Steauom.

(foto: KK Crvena zvezda MTS)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.