Pazarci nisu hteli na Skupštinu Zajednice: Zvali su nas kao da se bira predsednik SAD

Izvor: Blic, 17.Dec.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarci nisu hteli na Skupštinu Zajednice: Zvali su nas kao da se bira predsednik SAD

Generalni sekretar fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać rekao je da su predstavnici tog kluba odsustvovali sa Skupštine Zajednice superligaša Srbije zbog toga što nisu želeli da učestvuju u njenom radu.

Na sednici Skupštine Zajednice superligaša prvi čovek Vojvodine Zoran Šćepanović izabran je za novog predsednika te organizacije, a dužnost će preuzeti od Zvezdana Terzića, koji se zbog obaveza u Crvenoj zvezdi povukao sa mesta predsednika.

"Sa svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << strana zvali su nas kao da se bira predsednik Amerike. Ovakve situacije samo štete fudbalu. Pozivamo obe strane da sednemo i da razgovaramo za dobrobit fudbala, put kojim smo krenuli ne vodi nikuda", rekao je Korać.

Sednica Skupštine u prostorijama Sportskog centra u Staroj Pazovi bila je izuzetno burna i još jednom potvrdila da u srpskom fudbalu vlada podeljenost, s obzirom na to da je drugi kandidat Goran Milanović, predsednik Jagodine i potpredsednik FSS, zajedno sa predstavnicima još četiri kluba (Partizan, Donji Srem, Voždovac, Borac Čačak) napustio Skupštinu, dok sednici nisu prisustvovali predstavnici Novog Pazara i Mladosti iz Lučana.

Za izbor Šćepanovića glasali su predstavnici Crvene zvezde, Vojvodine, Spartaka, OFK Beograda, Radničkog iz Kragujevca, Radničkog iz Niša, Rada i Napretka, a Čukarički je bio uzdržan.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.