Paunović: Živković će nam nedostajati, ali verujem u momke protiv Bugara

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paunović: Živković će nam nedostajati, ali verujem u momke protiv Bugara

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije uzsrasta do 19 godina igra u petak u 20.15 odlučujući meč na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj protiv Bugarske, a selektor Veljko Paunović žali zbog odlaska Andrije Živkovića, igrača koji se naročito istakao u remiju protiv Nemačke (2:2).

"Dobro poznajemo Bugarsku, veoma su neugodna ekipa, imaju sjajne individulce i dobri su u završnici. Dobro organizuju igru i svesni smo da je pred nama izuzetno težak meč. Oni protiv nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << moraju da idu na sve ili ništa, za njih je u igri samo pobeda i plasman na Svetsko prvenstvo. Verujem u ove momke i siguran sam da i pored svih problema sa kojima smo se suočili imamo dovoljno snage da da ostvarimo cilj, a to je pobeda koja nam garantuje polufinale i plasman na Svetsko prvenstvo", rekao je za sajt FSS-a Paunović, uz osvrt na povratak Andrije Živkovića u Partizan.

"On je u sredu uveče otputovao za Beograd, zbog ranijeg dogovora sa Partizanom. Zahvalni smo crno-belima što su nam ostavili Pantića, ali da budem iskren Andrija je jako bitan za ovu ekipu, što je u prethodnim mečevima pokazao. Postoji mogućnost da nam se, ipak pridruži u završnici prvenstva“, rekao je selektor "orlića".

Za plasman u polufinale, selekciji Srbije je potrebna pobeda nad Bugarima sa dva ili više golova razlike. U slučaju minimalne pobede i remija Nemačke i Ukrajine, formira se mini tabela od tri selekcije sa pet bodova. U tom slučaju odlučuju međusobni rezultati sve tri selekcije, a remi i pobeda nad Bugarskom vode reprezentaciju na Svetsko prvenstvo.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U19 EP: Srbija " sve ili ništa

Izvor: B92, 25.Jul.2014, 09:33

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igra u petak ključni meč na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj, protiv Bugarske od 20:15 časova. Takođe, sve osim poraza "Orliće" vodi na U-20 Svetsko prvenstvo sledeće godine. Da ne bi zavisili od duela Nemačke i Ukrajine, srpski fudbaleri moraju istočne susede...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.