Paunović: Važan je svaki detalj

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paunović: "Važan je svaki detalj"

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović prezadovoljan je kako se odvijaju pripreme za početak Mundijalita a osam dana pre duela sa Urugvajem ističe da se na treningu vodi računa o svakom detalju.

Omladinska reprezentacija Srbije koju čine igrači mlađi od 20 godina uveliko se priprema za početak Svetskog prvenstva na Novom Zelandu a selektor Veljko Paunović za sada nema nikakve zamerke na svoje izabranike.

Uprkos lošem vremenu Paunović je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svojim momcima odradio zacrtano a tokom popodneva su "Orlići" posetili srpsku pravoslavnu crkvu u Oklendu.

"Veoma sam zadovoljan kako momci podnose napore i na koji način se pripremaju za ono što ih očekuje. Adaptacija je sve bolja, iz dana u dan i naš cilj je da sebe 'naštelujemo' kako treba do utakmice sa Urugvajem koja je za osam dana u Dunedinu" kazao je Paunović.

Prvi meč na Svetskom prvenstvu Srbiju očekuje već drugog takmičarskog dana a selektor ističe da se na treninzima pažnja posvećuje svakom detalju.

"Imamo dovoljno vremena, koristimo ga pametno, vodimo računa i o oporavku igrača, kvalitetnom odmoru. Svaki detalj je važan, a za sada sve što smo planirali ostvaruje se u potpunosti" dodao je Paun.

Ekspedicija reprezentacije Srbije od subote je jača za trojicu momaka koji su se naknadno priključili nacionalnom timu zbog klupskih saigrača. Zbog obaveza u Kupu Srbije Andrija Živković, Staniša Mandić i Ivan Šaponjić doputovali su na Novi Zeland u subotu ujutru.

"Svi smo osetili kako je put bio težak i dalek, trebaće i njima neko vreme da se adaptiraju, ali ja imam želju da oni dobiju određenu minutažu protiv Amerike, a i oni sigurno imaju želju da igraju" rekao je Paunović.

Reprezentacija Srbije će do početka Mundijalita odigrati prijateljsku utakmicu protiv Sjedinjenih Američkih Država koja je na programu u nedelju.

Prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu u okviru grupe "D" Srbija igra 31. maja od 06.00 časova po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.