Patrik Dempsi napustio Uvod u anatomiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patrik Dempsi napustio "Uvod u anatomiju"

Glumac Patrik Dempsi, koji u seriji "Uvod u anatomiju" igra ulogu šarmantnog doktora Dereka Šeparda, napustio je seriju posle 11 sezona.

Dempsijev lik je u epizodi emitovanoj u četvrtak poginuo u saobraćajnoj nesreći, a za fanove smrt doktora Šeparda je šokantan preokret, prenose elektronski mediji.

Dempsi kaže da nije seriju napustio zbog svađe sa producentima ili zbog novca. On će se sada posvetiti auto trkama kojima se inače bavi i moći će da se posveti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predstojećim takmičenjima.

Pojavio se u nekoliko filmova: Sweet Home Alabama, Made of Honor, Valentine's Day, Enchanted, With Honors i drugim, ali najpoznatiji je upravo po ulozi doktora Šeparda.

"Entertainment Weekly" je ocenio Dempsijevu kosu kao neverovatno luksuznu frizuru za muškarce, a magazin "People" ga je čak dva puta stavio na drugo mesto najseksipilnijih muškaraca 2005. i 2006. godine.

Bio je lice brendova "L'Oreal" i "Versace" , snimao je reklamu za "Serengeti" naočare za sunce i lansirao je parfeme "Unscripted" za "Avon" i "Patrick Dempsey 2" .

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Patrik Dempsi napustio "Uvod u anatomiju" (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Apr.2015

Glumac Patrik Dempsi, koji u seriji "Uvod u anatomiju" igra ulogu šarmantnog doktora Dereka Šeparda, napustio je seriju posle 11 sezona...Dempsijev lik je u epizodi emitovanoj u četvrtak poginuo u saobraćajnoj nesreći, a za fanove smrt doktora Šeparda je šokantan preokret, prenose elektronski...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.