Partizanu skinuta suspenzija, Humska otvara kapije za poslednje kolo!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2017, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu skinuta suspenzija, Humska otvara kapije za poslednje kolo!

Crno-beli će moći da proslave titulu sa publikom

Partizan će u poslednjem kolu moći da računa na pomoć navijača na stadionu u Humskoj!

Suspenzija od dva meča koja je uvedena crno-belima zbog incidenata i skandiranja na meču sa Vojvodinom, prepolovljena je danas. Tako će Partizan u poslednjem kolu sezone protiv Mladosti jurišati na titulu uz huk sa tribina stadiona u Humskoj.

Crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su već odradili jednu utakmicu suspenzije stadiona protiv Voždovca, dok je blokada za drugu utakmicu skinuta, saznaje MOZZART Sport.

Navijači će moći da podrže izabranike Marka Nikolića u utakmici u kojoj bi i bod protiv lučanske Maldosti značio osvajanje titule za Partizan.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Partizan protiv Mladosti sa navijačima!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2017

Utakmica između fudbalera Partizana i Mladosti igraće se pred publikom, pošto je usvojena žalba beogradskog kluba...Suspenzija od dva meča koja je uvedena crno-belima zbog incidenata i skandiranja na meču sa Vojvodinom, prepolovljena je danas. Tako će Partizan u poslednjem kolu sezone protiv Mladosti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.